رئیس سازمان جهاد کشاورزي گیلان گفت: با همت شالیکاران تاکنون 226هزار هکتار معادل 95درصد از 238هزار هکتار شالیزار گیلان وجين شده است.
مهندس درجانی با اشاره به نقش وجين شالیزارها در کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصول از شالیکاران خواست با توجه به تداوم آب گذاری در کانال های کشاورزی شالیزارهایشان را زودتر وجین کنند.
وی گفت: وجین و مبارزه دستی با علف های هرز حدود 15 روز بعد از نشاء انجام می شود.
در بیشتر شالیزارهای گیلان رقم های بومی هاشمی، صدری، علی کاظمی، دم سیاه و جمشیدجو کشت می شود.
شالیکاران گیلانی سالانه 750هزار تن برنج سفید تولید می کنند که 40درصد برنج کشور است. 98/4/1
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان
همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sapp.ir/jkgcra