• امروز: 1404/11/21
  • آخرین بروزرسانی: 1404/11/08
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:  رشد تولید و جوجه ریزی در مرغداری‌های گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد: رشد تولید و جوجه ریزی در مرغداری‌های گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از رشد تولید و جوجه‌ریزی در صنعت مرغداری استان در آذر ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی با اشاره به ظرفیت های قابل توجه  استان در حوزه  تولید مرغ گوشتی گفت: در حال حاضر استان گیلان دارای 890 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بیش از 29 میلیون قطعه است و هچنین 106 واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت بالغ بر 4 میلیون قطعه و 9 واحد مرغ اجداد گوشتی با ظرفیت 337 هزار قطعه در استان فعالیت دارند.

 وی افزود: در بخش زیر ساخت‌های تولید، 23 کارخانه جوجه کشی با ظرفیت اسمی 41 میلیون قطعه در استان مشغول به کار هستند که نقش مهمی در تامین جوجه یک روزه مورد نیاز واحدهای پرورشی ایفا می‌کنند.

محمدی با اشاره به روند جوجه ریزی در استان یادآور شد: تا پایان آذر ماه سال جاری، بیش از 128میلیون قطعه جوجه‌‌ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده که با رشد 3.2 درصدی نسبت به سال گذشته توان تولید حدود 215 هزار تن گوشت مرغ را دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: بیش از 76 درصد جوجه‌ریزی‌های انجام شده در استان توسط شرکت های بزرگ زنجیره تولید و تامین مرغ صورت گرفته و مابقی نیز حاصل  فعالیت واحدهای مستقل مرغداری استان بوده‌است که این موضوع نشان دهنده نقش پررنگ زنجیره‌های تولید در پایداری بازار و تامین امنیت غذایی است.

وی اظهار کرد: کارخانجات جوجه کشی استان تا پایان آذر ماه موفق به تولید  بیش از 429 میلیون قطعه جوجه یک روزه شده‌اند و سهم واحدهای مرغ مادر استان از این میزان بیش از 266 میلیون قطعه بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب رشد 7 و11 درصدی داشته است.

محمدی در  پایان تاکید کرد: مجموعه این آمار و عملکردها بیانگر ظرفیت بالای استان در زنجیره  تولید گوشت  مرغ  و نقش موثر آن در  تامین  نیاز بازار  داخل و کمک به تنظیم  بازار کشور است.