• امروز: 1403/02/07
  • آخرین بروزرسانی: 1403/02/07
برگزاری کارگاه آموزشی- ترویجی سلامت و امنیت غذایی محصولات کشاورزی با رویکرد پدافند غیر عامل در شهرستان لاهیجان

برگزاری کارگاه آموزشی- ترویجی سلامت و امنیت غذایی محصولات کشاورزی با رویکرد پدافند غیر عامل در شهرستان لاهیجان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لاهیجان گفت؛کارگاه  آموزشی- ترویجی سلامت و امنیت غذایی محصولات کشاورزی با رویکرد پدافند غیرعامل روز یکشنبه ۹ آبان ۱۴۰۰ در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان لاهیجان برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، گودرز کمالپور گفت ؛ این کارگاه آموزشی در دومین روز از هفته نکوداشت پدافند غیرعامل با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی و شبکه دامپزشکی شهرستان لاهیجان با حضور جمعی از کشاورزان و بهره برداران منطقه برگزار شد .

وی افزود؛ در این کارگاه آموزشی در خصوص استفاده از باکتری ها ، ویروس ها و پاتوژن های نوپدید و باز پدید دام برای تهدید سلامت انسان و روش های مقابله با اینگونه بیماری ها و مراقبت های غذایی و همچنین اهمیت سلامت غذایی ،  فرهنگ غذایی استفاده از محصولات لبنی و مشکلات استفاده از محصولات لبنی محلی و سنتی ، بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان ، جنگ های بیولوژیکی با آلوده کردن مواد غذایی ، لزوم تهیه گوشت در زنجیره کشتارگاهی ، مصرف شیر پاستوریزه، جلوگیری از خرید و فروش پرندگان وحشی و مهاجر و سایر مطالب مرتبط توضیحات مبسوطی ارایه گردید .

گودرز کمالپور ؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لاهیجان با اشاره به اهمیت موضوع پدافند غیرعامل در ایجاد آمادگی لازم برای پیشگیری از  تهدیدات مختلف ، گفت : آگاهی کشاورزان از عوامل تهدید کننده در عرصه تولید محصولات کشاورزی و دانش پیشگیری و مقابله با آنها جایگاه ویژه ای در دسترسی به امنیت غذایی پایدار در جامعه دارد .

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان