• امروز: 1403/01/31
  • آخرین بروزرسانی: 1403/01/30

برگزاری کلاس آموزشی پرورش قارچ خوراکی در شهرستان سیاهکل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیاهکل گفت:یک دوره کلاس آموزشی سه روزه با عنوان پرورش قارچ خوراکی در مرکز خدمات کشاورزی روستای مافجان و توتکی در تاریخ 27 آبان ماه سالجاری تشکیل گردید.

مهندس کوهستانی افزود:امروزه قارچ های خوراکی منبع املاح مورد نیاز بدن مانند پتاسیم ، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، سلفور و فسفر می باشد.

کشت قارچ خوراکی یک محصول زود بازده است که کشت آن به دلایلی

کشت قارچ خوراکی، یک محصول زود بازده است که کشت آن به دلایلی نظیر شاخص اقتصادی، زیست محیطی، تغذیه ای و دارویی اهمیت زیادی پیدا کرده است. در بسیاری از کشورها افراد زیادی به کشت و پرورش قارچ های خوراکی مشغول هستند. در ایران نیز با توجه به ضرورت کارآفرینی و اشتغال زایی پیشرفت و برنامه ریزی در زمینه کشت و پرورش قارچ خوراکی انجام گرفته است و میزان اشتغال در این زمینه چندین برابر شده است. در این دوره فراگیران با انواع قارچ خوراکی، شناسایی قارچ خوراکی از سمی، ارزش غذایی و دارویی قارچ ها، چگونگی تجهیز سالن قارچ، ابزار مورد نیاز پرورش قارچ، مراحل تولید قارچ، آفات و بیماری ها پرورش قارچ خوراکی، آماده کردن بذر، تولید مثل بافت قارچ و... آشنا می شوند.97/9/6

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان