• امروز: 1399/07/07
  • آخرین بروزرسانی: 1399/07/07

پروتکل  بهداشتی پیشنهادی در کارخانجات شالیکوبی

پروتکل بهداشتی پیشنهادی در کارخانجات شالیکوبی

با عنایت به شیوع ویروس کرونا و شروع فصل برداشت برنج و آغاز به کار کارخانجات شالیکوبی در سطح استان و کشور، ضرورت پیشگیری و اتخاذ تصمیمات لازم به منظور حفظ، سلامت و صیانت ازکشاورزان عزیز و نیروهای شاغل در کارخانه های شالیکوبی، برای کاهش زنجیره های انتقال ویروس کرونا رعایت موارد زیر مورد تاکید است:

1- کشاورزان، کارگران شالیکوبیها و کارمندان اداری و فروش کارخانجات شالیکوبی  از ماسک­های بهداشتی و دستکش و شوینده ها و ضد عفونی کننده های دست در حین انجام کار استفاده نمایند.

 

2- به کشاورزان، کارگران شالیکوبیها و کارمندان اداری و فروش کارخانجات شالیکوبی توصیه شود که قبل ازشروع کار و حضور در کارخانه حتما دستهای خود را با آب و صابون شستشو نمایند.

 

3- از دست دادن و روبوسی در شروع و پایان ساعات کاری پرهیز نمایند.

4- به منظور کاهش میزان تجمعات ، از برگزاری هر گونه جلسات غیر ضروری، کلاس های آموزشی ، فعالیت­های ورزشی و سایر تجمعات غیر ضروری تا زمان رفع مشکل جلوگیری گردد.

 

5- حداقل فاصله ایمنی بهداشتی یک تا دو متری(حفاظت شده) هنگام مکالمه افراد رعایت گردد.

 

6- غذاها در ظروف یکبار مصرف و به کارگران تهیه و تحویل گردد.

 

7- محیط کارخانه، دستگاهها و ماشین آلات، رختکن­ها، نمازخانه­ها، رستوران، نگهبانی و سرایداری، سرویس­های بهداشتی، دستگیره ها و .... در پایان هر روز براساس پروتکل های بهداشتی وزارت بهداشت به صورت مستمر ضدعفونی گردد.

 

8- کارگران بعد از اتمام ساعات کاری حتما در محل کارگاه استحمام نموده و لباس آنها نیز شستشو گردد.

 

9- سرویس­های ایاب و ذهاب و حمل و نقل قبل و پایان سرویس دهی حتما ضد عفونی گردد.

 

10- از وسایل حفاظت فردی، مثل کلاه ایمنی و ... به صورت مشترک به هیچوجه استفاده نگردد.

 

11- روزانه به صورت مستمر زباله های تولیدی در کارگاه را به طرق بهداشتی تخلیه نموده و برای دفع بهداشتی آنها اقدام گردد.

 

12- در صورت امکان از وسایل شخصی مثل خودکار و موبایل و ... بین کارگران و استفاده نگردد.

 

13- از سیستم­های تهویه به صورت مداوم و کارآمد در داخل کارخانه، انبارها، اطاق­ها و رختکن و سرویس به صورت مستمر استفاده شود.

 

14- تا حد امکان دریافت اجرت تبدیل و حقوق کارگران به صورت الکترونیک پرداخت شود.

 

15- معاینه های مستمر کارگران و کارمندان تولیدی انجام شده و درجه حرارت بدن آنها کنترل گردد. به کارگران مشکوک به بیماری در بدو ورود به کارگاه با صدور مجوز و یا مرخصی استعلاجی آنها موافقت شود .

 

16- از ورود افراد غیر مرتبط در کارخانجات شالیکوبی بویژه در محیطهای کاری و اداری، انبار شلتوک و برنج ممانعت گردد و سعی شود شلتوک  برنج به صورت مکانیزه، در دفعات کمتر و با حجمهای بالاتر ترخیص یا دریافت شوند.

 

17- دریافت شلتوک و ورود آن به بخش تولید ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی با فاصله زمانی بیشتر انجام شود.

 

18- برنج تولیدی بعد از تبدیل و کیسه گیری در انبارهای مکانیزه و ضدعفونی شده نگهداری شود و از ورود و خروج افراد غیرمرتبط حتما در این بخشها و تماس مستقیم افراد با برنج جلوگیری شود.

 

19- ارتباط ایزوله با رعایت پروتکل‏های بهداشتی کارگران و کارمندان بخش فروش و توزیع کارخانجات شالیکوبی با تمامی واحدهای بیرون از کارخانه مرتبط با زنجیره تامین، تولید و عرضه در بیرون از کارخانه کشاورزان، خریداران در ایام و ساعات کاری حتما رعایت شود.

                                                             مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی