• امروز: 1404/09/27
  • آخرین بروزرسانی: 1404/09/26
نخستین جلسه میز توسعه صادرات بادام‌زمینی در آستانه اشرفیه برگزار شد

نخستین جلسه میز توسعه صادرات بادام‌زمینی در آستانه اشرفیه برگزار شد

نخستین جلسه میز توسعه صادرات بادام‌زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه با حضور معاون ارتقای کسب و کارهای بین المللی سازمان توسعه تجارت ایران، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، نائب‌ رئیس اتاق بازرگانی گیلان و جمعی از مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، حمید منشی‌زاده، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در این نشست با اشاره به ارزش غذایی و اقتصادی بادام‌زمینی گفت: این محصول به عنوان یک منبع پروتئینی قوی و سرشار از آمینواسید، نقشی منحصر به فرد در تغذیه و سلامت جامعه دارد و رونق صادرات آن می‌تواند به توسعه کشور کمک کند. 

معاون بهبود تولیدات گیاهی افزود: اجرای طرح‌های پایلوت در زمینه جهش تولید و مدیریت آفات و بیماری‌ها می‌تواند مشکلات زراعی را کاهش دهد و روند بهزراعی این محصول محوری را تسریع کند.

 منشی زاده با اشاره به اینکه شهرستان آستانه اشرفیه قطب تولید بادام‌زمینی کشور است،گفت:شهرستان آستانه اشرفیه به عنوان قطب بادام زمینی نقش مهمی در تأمین و توسعه این محصول دارد.