• امروز: 1404/09/23
  • آخرین بروزرسانی: 1404/09/23
دوره تخصصی ارزیابی حسی روغن زیتون در رودبار برگزار شد

دوره تخصصی ارزیابی حسی روغن زیتون در رودبار برگزار شد

در این دوره شرکت‌کنندگان با روش‌های علمی و استاندارد ارزیابی طعم، بو، رنگ روغن زیتون و نحوه تشخیص روغن اصل از تقلبی آشنا می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، دوره تخصصی ارزیابی حسی روغن زیتون با هدف آموزش «نحوه تشخیص کیفیت روغن زیتون بکر و فرابکر» با حضور مدرس برجسته شورای بین‌المللی زیتون از کشور اسپانیا و با مشارکت دفتر طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی استان، شورای بین‌المللی زیتون و آموزشگاه فنی و حرفه‌ای خوشه کشاورزی در دانشگاه آزاد رودبار برگزار شد. 

پلاسیدو مورالس به عنوان مدرس دوره به اهمیت ارزیابی دقیق روغن زیتون اشاره کرد و گفت: در این دوره شرکت‌کنندگان با روش‌های علمی و استاندارد ارزیابی طعم، بو، رنگ روغن زیتون و نحوه تشخیص روغن اصل از تقلبی آشنا می‌شوند و توانند نحوه تشخیص روغن اصل از تقلبی را بیاموزند.

وی همچنین افزود: این آموزش‌ها به کارشناسان کمک می‌کند تا با استفاده از ارزیابی‌های حسی، روغن زیتون با کیفیت بالا را از انواع تقلبی و ضعیف متمایز کنند.

منوچهر پارسافر، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان نیز درباره این دوره آموزشی گفت: دوره تخصصی ارزیابی حسی روغن زیتون از تاریخ ۱۹ آذرماه لغایت ۲۱ آذرماه با هدف ارتقاء سطح دانش تخصصی کارشناسان، تولیدکنندگان و فعالان حوزه زیتون در زمینه شناسایی و تحلیل ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیک روغن زیتون، در شهرستان رودبار در حال برگزاری است. 

وی افزود: در این دوره، شرکت‌کنندگان با روش‌های علمی ارزیابی حسی، استانداردهای بین‌المللی مرتبط با کیفیت روغن زیتون و تکنیک‌های عملی تشخیص ویژگی‌های مثبت و منفی محصول آشنا می‌شوند. 

وی حضور آقای پلاسیدو پاسکوال مورالس از کشور اسپانیا، به‌عنوان مدرس اصلی دوره و نماینده رسمی شورای بین‌المللی زیتون (IOC) را از نقاط قوت این برنامه آموزشی دانست و گفت: فضای آموزشی دوره به‌گونه‌ای طراحی شده که امکان تعامل مؤثر میان مدرس و شرکت‌کنندگان فراهم باشد و زمینه انتقال دانش کاربردی و تخصصی به‌خوبی مهیا شود. 

پارسافر در خاتمه تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع و سطح بالای علمی دوره، انتظار می‌رود این برنامه نقش مؤثری در ارتقاء کیفیت تولید روغن زیتون در کشور و هم‌راستایی با استانداردهای جهانی ایفا کند.