• امروز: 1404/03/15
  • آخرین بروزرسانی: 1404/03/13
همزمان با عید سعید قربان انجام می‌شود: نظارت ۳۴ گروه ثابت و سیار بهداشتی و شرعی بر ذبح دام در گیلان

همزمان با عید سعید قربان انجام می‌شود: نظارت ۳۴ گروه ثابت و سیار بهداشتی و شرعی بر ذبح دام در گیلان

 

 
مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: ۶۰ ناظر این اداره کل بر ذبح بهداشتی و شرعی دام در روز عید سعید قربان در شهرستان‌های استان نظارت خواهند کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، هادی بابایی گفت: ۲۰ دامپزشک، ۲۳ بازرس بهداشتی و ۱۷ ناظر شرعی در قالب ۳۴ گروه ثابت و سیار، از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ روز عید قربان در سراسر استان، بر ذبح بهداشتی و شرعی دام نظارت خواهند کرد.
وی افزود: شهروندان برای قربانی دام در روز عید سعید قربان، دام‌های مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز که در درگاه اینترنتی اداره کل دامپزشکی گیلان اعلام شده خریداری و ذبح کنند.
بابایی یادآور شد: شهروندان در رشت میتوانند برای خرید دام زنده به میدان دام کاسپین واقع در کیلومتر ۵ جاده سراوان به فومن مراجعه کرده و از خدمات رایگان معاینه دام پیش از خرید بهره‌مند شوند.
مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی در اداره دامپزشکی رشت و کارشناسان این اداره از طریق شماره‌های تماس ۱۵۱۲ و ۳۳۳۶۸۹۲۴ آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان هستند.
بابایی به شهروندان توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، ذبح دام در کشتارگاه‌های صنعتی و مراکز مجاز و بهداشتی انجام شود و از ذبح دام در معابر عمومی و خرید دام از فروشندگان غیرمجاز پرهیز شود.
وی اضافه کرد: برای ذبح دام و خُرد کردن گوشت، استفاده از دستکش ضروری است و گوشت‌های تهیه شده باید تا قبل از مصرف، حداقل ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی دام ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شوند.