• امروز: 1404/02/10
  • آخرین بروزرسانی: 1404/02/10
کلاس آموزشی مبارزه با گیاه مهاجم آروجیا در املش برگزار شد

کلاس آموزشی مبارزه با گیاه مهاجم آروجیا در املش برگزار شد

مدیرجهادکشاورزی شهرستان املش بر لزوم مبارزه با گونه مهاجم آروجیا در شهرستان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، طاهرغلامی با اشاره به شناسایی گونه مهاجم آروجیا در عرصه‌های جنگلی، اظهار کرد: این گونه گیاهی جدید نیست و در سال‌های قبل نیز وجود داشت، اما به دلیل تغییرات اقلیم و شرایط آب و هوایی، وضعیت تهاجمی دارد.
وی با بیان اینکه آروجیا حالت پیچکی دارد و به تنه درختان نفوذ می‌کند، افزود: آروجیا مانند انگل عمل می‌کند و با استفاده از درختان پس از استقرار، موجب حذف پایه‌های درختی می‌شود.
مدیرجهادکشاورزی شهرستان املش تمام درختان را یک میزبان برای آروجیا دانست و تصریح کرد: آروجیا بر روی گونه‌های پهن برگ موجود در جنگل‌ها از جمله بلوط و ممرز و اوجا و انجیلی و… مستقر و نهایتاً موجب خشک شدن گیاه می‌شود.
غلامی میوه گونه آروجیا را موجب پخش شدن دانه‌های این گیاه مهاجم بر روی درختان دیگر و تکثیر آن دانست و تصریح کرد: آروجیا به صورت پراکنده در عرصه‌های جنگلی شناسایی شده و راه مبارزه با آن مکانیکی بوده و کلاسهای آموزشی در سطح روستاهای شهرستان توسط کارشناسان مرکزجهادکشاورزی املش با همکاری جامعه بسیج مهندسین کشاورزی صورت گرفته است.