• امروز: 1403/02/07
  • آخرین بروزرسانی: 1403/02/07
گیلان دومین تولید کننده مرغ مادر گوشتی کشور

گیلان دومین تولید کننده مرغ مادر گوشتی کشور

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه گیلان از استان های برتر کشور در تولید گوشت مرغ است گفت: در یک دوره بیش از 8 میلیون قطعه در بیش از 840 مرغداری استان جوجه ریزی صورت گرفته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان؛ مهندس اکبرنژاد با اشاره به اینکه در یک دوره بیش از 8 میلیون قطعه در بیش از 840 مرغداری استان جوجه ریزی صورت گرفته ادامه داد: بیش از 12 هزار تن در یک دوره( مهر و آبان) تولید و روزانه  250 تن مصرف داخلی و 198 تن به تهران صادر مشود.
 وی با بیان اینکه بیش  840 واحد مرغداری در گیلان فعالیت دارند، افزود: این واحدهای مرغداری بیش از ۱۹ میلیون قطعه ظرفیت دارند و از توانمندی های استان ما محسوب می شوند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: گیلان در حال حاضر 8 درصد گوشت مرغ کشور را تأمین می کند و هم اکنون در تولید مرغ اجداد رتبه برتر کشور را داریم.

وی به دیگر قابلیت های گیلان در تولید گوشت مرغ اشاره و خاطرنشان کرد: گیلان در تولید مرغ مادرگوشتی رتبه دوم و تولید مرغ گوشتی کشور رتبه پنجم را از آن خود کرده است.
 معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلانگفت: در دوره گذشته بیش از 15 هزار تن سویا ، بیش از 25 هزار تن ذرت و بیش از 3 هزار تن جو بین مرغداران توزیع شد.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان