• امروز: 1399/03/11
  • آخرین بروزرسانی: 1399/03/11
افزایش فراوری محصولات کشاورزی در گیلان با صدور ۳٠ پروانه بهره برداری در سال ۹۸

افزایش فراوری محصولات کشاورزی در گیلان با صدور ۳٠ پروانه بهره برداری در سال ۹۸

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در سال 98 با صدور 30 پروانه بهره برداری در صنایع تبدیلی و غذایی افزایش فراوری محصولات کشاورزی به میزان 174/5 هزار تن در استان ایجاد شده که با این احتساب ظرفیت فراوری در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی به 1/75 میلیون تن رسیده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان؛ دکتر جواد زاده گفت: علاوه بر موارد فوق 27 واحد شالیکوبی هم تجهیز، نوسازی و اصلاح ساختار گردیده که با احتساب کلی 470 واحد اصلاح ساختار شده، ظرفیت کاهش ضایعات در این واحدها به 30 هزارتن برنج رسیده است.

وی با بیان اینکه میزان جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی 998 میلیارد ریال است که حدود 65 درصد سرمایه گذاری های انجام شده می باشد افزود: با راه اندازی و بهره برداری واحدهای فوق برای 417 نفر شغل جدید ایجاد شده است.

جوادزاده تصریح کرد: در سال 98، تعداد 85 طرح صنایع تبدیلی و غذایی جهت برخورداری از تسهیلات احداث، توسعه، بازسازی و نوسازی مجموعاً به مبلغ 1413 میلیارد ریال از محل اعتبار بند الف تبصره 18، رفع موانع تولید و فنی و اعتباری به بانک های عامل معرفی شدند که تاکنون حدود 580 میلیارد ریال جذب شده است.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان