• امروز: 1403/02/07
  • آخرین بروزرسانی: 1403/02/06
کاهش 6 درصدی ضایعات برنج گیلان در شالیکوبی ها

کاهش 6 درصدی ضایعات برنج گیلان در شالیکوبی ها

 

 مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با نوسازی شالیکوبی های گیلان از تبدیل 30 هزار تن برنج به ضایعات جلوگیری شد.
 

به گزارش روابط عمومی سازمان؛ دکتر جوادزاده با بیان اینکه در گیلان ۱۴۲۵ واحد شالیکوبی وجود دارد که تاکنون ۴۷۰ واحد از این شالیکوبی ها به روزرسانی شده اند، گفت: نوسازی این واحدهای شالیکوبی موجب شده تا ضایعات برنج گیلان شش درصد کاهش و  30 هزار تن برنج از چرخه ضایعات خارج شود.


وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی های انجام شده در سال جاری  ۲۷ واحد شالیکوبی برای نوسازی طرح ریزی شده بود که تاکنون این هدف در ۲۵ واحد محقق شده و  قبل از پایان سال همه واحدهای شالیکوبی نوسازی می شود.


مدیر امور صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه افزایش واحدهای فراوری برنج یکی از راهکارهایی است که ارزش افزوده تولید این محصول را به برنجکاران بر می گرداند، خاطرنشان کرد: سه واحد فرواری برنج در استان در حال فعالیت است و تقاضای راه اندازی چنین واحدهایی در گیلان رو به افزایش است.

وی افزود: برای اینکه ارزش افزوده بیشتری از تولید برنج به شالیکاران برسد باید زنجیره برنج در استان تولید شود و هم اکنون ۱۳زنجیره برنج در حال شکل گیری است.

دکتر جوادزاده تصریح کرد: زنجیره برنج موجب رصد برنج از کاشت تا فروش این محصول شده و کمک خواهد کرد تا برنج با کیفیت تر با قیمت مناسب تری به دست مصرف کننده برسد.

وی گفت: زنجیره برنج موجب برندسازی های معتبر و کاهش اختلال برنج گیلان خواهد شد و ما پیگیر هستیم تا تحقق این زنجیره در استان هر چه سریعتر اجرایی شود.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان