• امروز: 1403/02/05
  • آخرین بروزرسانی: 1403/02/05
رونق پرورش بوقلمون در استان گیلان

رونق پرورش بوقلمون در استان گیلان

گوشت بوقلمون جایگزین مناسبی برای مرغ مصرفی خانوار

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: گوشت بوقلمون به علت اینکه حاوی هردو گوشت سفید و قرمز(۶۰ درصد گوشت سفید و ۴۰ درصد گوشت قرمز) و همچنین با داشتن  پروتئین ، ویتامین و املاح بالا و نیز کلسترول پایین بهترین گزینه است تا در سبد خانوار مردم گیلان قرار بگیرد.

مهندس اکبر نژاد گفت: با توجه به اینکه هر سال مصرف گوشت در ماه مبارک رمضان افزایش می یابد، امسال گوشت بوقلمون به کمک گوشت مرغ که غذای بسیار سالمی است وارد بازار شده.

وی گفت: از این واحد های تولید پرورش بوقلمون در سال 1397 حدود ۷۵۰  تن گوشت تولید شده است.

وی افزود: در این استان ۹ واحد پرورش بوقلمون فعال است که  شهرستانهای رشت، رودبار و لاهیجان بیشترین فعالیت پرورشی این گوشت را دارا می باشد. 98/2/29

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان

همراه ما در پیام رسان سروش باشید                        https://sapp.ir/jkgcras